Pomar literari 2021. Edició Sant Jordi

25/04/2021

El passat 16 d’abril va començar la primera de les activitats programades al Pomar Literari, projecte impulsat pel Pla comunitari Pomar i Morera de l’Institut Municipal de Serveis Personals, amb el propòsit de potenciar el gust per la lectura i l’escriptura entre els infants, joves i adults dels nostres barris i per donar a conèixer els escrits de molta gent anònima aficionats a l’escriptura.

El “Joc Literari” ha estat una de les activitats dutes a terme aquesta setmana a l’Escola d’Adults de Morera Pomar, dinamitzat per la Rosa M. Cuesta i els alumnes de l’Institut Barcelona Congrés. L’escriptora belga Amelie Nothomb, ens ha facilitat la feina per treballar els temes de la dictadura de la bellesa i la perfecció física, l’autoacceptació i el sentit crític, amb el conte “Leyenda quizá un poco china” que s’inclou dins el seu llibre “Brillante como una cacerola”.

El projecte Pomar Literari és el resultat d’un intens treball comunitari i de la suma d’il•lusions i esforços de totes les persones que hi han participat, i dels equipaments i serveis implicats: Biblioteca Pomar, Departament Cultura Ajuntament Badalona, Punt Ómnia Pomar, Projecte Comunicació Comunitària (COCO), Escola Adults Morera Pomar, Espai La Brúixola de Morera i programa Jugar i Descobrir del Casal Cívic Pomar.

M Carmen Cantos Álvarez
Pladeco Pomar-Morera

Scroll to Top