L’escola Maregassa presenta el seu videoclip de rap

12/12/2023

Els alumnes del crèdit de teatre hem fet un rap i ens fa il•lusió ensenyar-vos-el, a veure si us agrada!

Som un grup que ens encanta escoltar música i fer coreografies. Ballem a l’escola, al pati, al teatre Zorrilla... en qualsevol lloc. No tenim vergonya. Arran de la nostra passió per les arts, vam pensar, conjuntament amb les mestres, de fer aquesta cançó.

El rap parla de les expectatives de la nostra escola, i la lletra la vam pensar entre tots i totes. S’ha d’escoltar amb atenció perquè parla de l’esforç, de les coses que hem de fer perquè ens vagi bé en el futur. La base de la cançó l’ha buscada una companya. Ens en va fer escoltar vàries i finalment vam triar aquesta que sona. El procés creatiu va ser laboriós, però ens ho vam passar molt bé.

Una de les coses que més ens va agradar d’aquest projecte musical va ser anar a fer-nos les fotos de “raperos”. Un company ens va portar a un lloc de Badalona, al costat de la platja, que està ple de grafits. Vam aprofitar per fer-nos moltes fotografies.

El resultat final ha estat gràcies a en Sergio López. És comunicador de l’IMSP. Aquesta és la seva feina. Va venir un dia a Maregassa a gravar-nos i ens va agradar. No ens imaginàvem que sortiria aquest videoclip. Quina passada!!!

Us convidem a escoltar-lo. Pareu atenció i gaudiu.

Alumnes i mestres del crèdit de teatre.

Scroll to Top