L’Escola Llevant gaudeix de la iniciativa “Piano als patis”

01/06/2023

Durant l’última setmana de maig  l’Escola Llevant ha gaudit de la iniciativa Piano als patis. Aquesta activitat, organitzada per l’Associació Maria Canals i amb el suport de la Fundació La Caixa, consisteix a proveir, durant una setmana, d’un piano de cua a escoles de primària i oferir sessions d’iniciació per incentivar la creativitat i la pràctica musical entre els infants.

Amb aquesta pràctica s’estimula la curiositat per l’instrument i s’aconsegueix aproximar la música als infants d’una forma dinàmica i engrescadora, basada en el gaudi i el foment de la sensibilitat. L’Escola Llevant ha comptat, durant tres dies, amb la presència del pianista Jeroni Oliva per dinamitzar les sessions amb diferents activitats: experimentar lliurement amb l’instrument, sentir la vibració del so tot tocant la cua del piano amb diferents parts del cos, i establir una interacció comunicativa  tocant-lo conjuntament amb el dinamitzador.

La iniciativa ha estat tot un èxit i els membres de la comunitat educativa han tingut, també, l'oportunitat de tocar l'instrument i viure una experiència musical plena. A banda dels infants i professionals, també s'ha facilitat a les famílies i al monitoratge de menjador  un espai propi per desconnectar i gaudir amb la música. El dinamitzador s'ha encarregat d'oferir-los diferents propostes musicals interpretant diverses peces amb mestria.

L'escola agraeix a l'Associació Maria Canals i a la Xarxa d'Escoles Municipals de la Diputació de Barcelona que se'ls hagi ofert aquesta gran oportunitat. També dona les gràcies, especialment, a en Jeroni Oliva per la seva sensibilitat i tracte humà amb tothom.

Us deixem un vídeo amb alguns dels moments viscuts durant aquesta setmana:

Gerència IMSP i Escola Llevant

Scroll to Top