Les activitats de la Residència Físics durant el mes de maig

07/06/2023

Aquest mes de maig ha estat bastant mogut a la Residència. Hem gaudit amb moltes activitats de diversa  índole i no hem deixat passar l’oportunitat d’organitzar trobades i celebracions.

Entre tot el que vam fer, hi ha hagut tres activitats que han destacat per sobre de la resta: la visita al Dimoni, la Festa de les Famílies i la visita al  Museu del Barça.

El 8 de maig vam anar a veure el Dimoni de Badalona. Aquesta sortida va ser possible gràcies als professionals de la residència i als voluntaris del Club Badiu, que van acompanyar els residents durant un matí molt bonic.

Un altre dia molt destacat va ser el dissabte 20, quan vam organitzar la Festa de Famílies, que va ser tot un èxit. La vam celebrar a la residència i vam ser més de quaranta persones, sumant treballadors, residents i familiars.

Només dos dies després de la festa ja vam poder gaudir d’una altra activitat molt satisfactòria i digna de ser destacada: la visita al Museu del Barça. Hi havia una gran quantitat de gent, i és que és un dels museus més visitats de Catalunya!, però, tot i això, vam gaudir moltíssim i ens vam enlluernar amb la història blaugrana.

Us deixem un seguit de fotos perquè pugueu veure com ens ho vam passar.

Direcció Residència Físics – Gerència IMSP

Scroll to Top