L’associació Obaido necessita persones voluntàries pel nou curs de lleure dedicat a infants i joves amb diversitat funcional

11/10/2023

Obaido és una entitat membre de la TIAB (Taula d'Infància i Adolescència de Badalona) que ofereix una alternativa realista i responsable de lleure adaptat a Badalona, amb l'objectiu de créixer i apostar per una ciutat inclusiva. L'associació treballa per la socialització dels infants i per proporcionar un entorn cooperatiu i d'aprenentatge per ells i per les seves famílies.

Ben aviat engegaran un nou curs a l'esplai i necessiten persones voluntàries per a poder dur a terme el projecte educatiu, en el qual oferiran lleure de qualitat per a infants i joves amb diversitat funcional.

L'esplai es duu a terme dos dissabtes al mes. L'associació Obaido considera que les persones voluntàries són molt importants pel bon funcionament de l'esplai, així que les cuiden i treballen perquè tothom se senti a gust. A més, s'esforcen per assegurar que entre tots i totes es creï un espai de lleure segur, divertit i on tothom tingui cabuda.

Scroll to Top