La Taula d’Infància i Adolescència de Badalona organitza la Jornada “Per la infància, drets són fets!”

02/11/2023

El pròxim 24 de novembre la Taula d'Infància i Adolescència de Badalona (TIAB) organitza la Jornada "Per a la infància, DRETS SÓN FETS!".

Es durà a terme a l’Espai Betúlia, de 9.30 a 13.30 h. La Jornada s’estructura en el marc del projecte "Baròmetre dels drets dels infants a Badalona" i de la 4a Setmana dels drets dels infants.

D’acord amb la TIAB, els objectius de la Jornada són els següents:

- Fer balanç de l'experiència generada en el marc del projecte "Baròmetre dels drets dels infants i adolescents de Badalona“ durant els quasi tres anys de la seva implementació.

- Reivindicar una genealogia dels drets dels infants, recuperant la figura de persones que al llarg de la Història van defensar els drets dels infants i, tot i ser invisibilitzats al llarg del temps, avui ens inspiren i ens encoratgen a continuar treballant per la infància.

- Compartir projectes d’atenció a la infància i adolescència que actualment s’estan implementant a Badalona i que són una mostra del treball quotidià que molts actors diferents de la ciutat realitzen al servei de defensar i garantir els drets dels infants.

A continuació adjuntem  el Programa de la Jornada, així com l’enllaç per accedir al formulari d’inscripció. Recordeu que la data límit per inscriure-us-hi és el 20 de novembre.

 

Gerència - Comunicació IMSP

Documents

Scroll to Top