La Residència Domènech i Montaner celebra Sant Joan

28/06/2023

Aquest Sant Joan ha estat una data molt especial per a la Residència Domènech i Montaner. El dia va començar amb un sol radiant i, encara que feia molta calor, va ser tota una sort el bon temps que va fer durant la revetlla. Amb la intenció de celebrar l'entrada a l'estiu, es va organitzar una festa a la qual van acudir familiars, professionals i residents.

La jornada va comptar amb un gran nombre d'activitats, i en l'àmbit culinari va ser tot un esdeveniment. Es va organitzar un taller de cuina ambientat en Sant Joan i els avis van manipular menjars típics d'aquesta data, especialment fruita. A més, hi va haver una degustació que va deixar a tothom satisfet. Les opcions culinàries eren diverses: empanades de tonyina i carn, calamarsos fregits, assortiment de patates i olives vàries, així com síndria i meló. Com no podia ser d’altra manera, per finalitzar l’àpat es van degustar diverses coques de Sant Joan, ben acompanyades per copes de cava.

Pel que fa a la cocteleria, l'estrella absoluta van ser els mojitos que, sense portar alcohol, van fer les delícies dels comensals. Amb la calor que feia, a tot el món li va venir de gust prendre quelcom fresquet i els mojitos van ser la resposta ideal a la xafogor.

També es va organitzar una gimcana, amb proves de punteria i llançament de pilota inclosos. Els residents fins i tot van guanyar diversos premis en completar l'itinerari d’activitats. Va ser tot un repte, però van gaudir molt.

Quant a l'ambient, la música va destacar per sobre de tot. Tothom qui ho va voler va cantar en el karaoke, demostrant les seves habilitats musicals. Aquest context va propiciar que, alhora, molta gent s'animés a participar en un ball col·lectiu improvisat.

Per posar el punt final, va haver-hi un espectacle pirotècnic que, sense ser massa flamíger, sí que va propiciar una resposta d'entusiasme col·lectiu a causa de la bellesa dels efectes lluminosos.

En resum, Sant Joan va esdevenir tot un èxit, i residents, familiars i treballadors van poder gaudir tots plegats d'una experiència molt bonica i que quedarà pel record.

 

 

Sergio López

Gerència IMSP - Comunicació

Scroll to Top