Placeholder_Noticia

La Llar Residència Salut Mental Sant Roc col•labora amb el Punt Òmnia del Casal Cívic

13/10/2021

El Punt Òmnia Casal Cívic Badalona de Sant Roc és un servei obert a tothom, d’accés a les noves tecnologies i a la informàtica.

El telecentre informàtic i Punt TIC pertany a la Xarxa Òmnia, un programa promogut pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i és gestionat per FAVIBC.

El programa Òmnia té un paper fonamental en la lluita contra la bretxa digital i l’exclusió social, i participa en el foment de la cohesió social de la comunitat, del barri i del territori.
El Punt Òmnia està ubicat en el Casal Cívic Sant Roc, on es beneficia de sinergies amb les activitats organitzades pels professionals del Casal.

En Pascal, el professional dinamitzador del servei destinat a les noves tecnologies i a la informàtica, ens ha convidat a la Llar de Salut mental de Sant Roc a participar en l’activitat: "Veus per a la Salut Mental", per a celebrar el dia Mundial de la Salut Mental i reivindicar un tracte inclusiu i igualitari, juntament amb altres serveis de la comunitat”.

Al barri de Sant Roc de Badalona, des del Punt Òmnia s’emet virtualment la Ràdio Comunitària OSR. En aquest espai es pretén sumar veus de ciutadans, de veïns i veïnes del barri, d’entitats…

Podeu escoltar alguns dels testimonis de la llar que han participat en el programa especial de Ràdio Comunitària OSR dedicat a la salut en el següent enllaç.

Més informació

Scroll to Top