La Llar de Sant Roc recupera la tradició de les vacances anuals

26/07/2023

Després de les restriccions a causa de la pandèmia de la COVID-19, a la Llar de Sant Roc hem tingut l’oportunitat d’organitzar una escapada a la costa catalana. Durant tres dies, residents i professionals hem gaudit d’unes merescudes vacances a un  hotel situat a primera línia de mar a Roses, Girona.

Les vacances anuals de la Llar són una tradició i una oportunitat única per a tots els residents de relaxar-se, desconnectar de la rutina diària i crear records inoblidables. Després de tres anys sense poder realitzar-les, aquesta escapada ha estat especialment significativa per a tots nosaltres.

L’aire marí i els raigs de sol han contribuït a crear una atmosfera tranquil·la i relaxada, que ha sigut molt beneficiosa per a tots. Aquesta oportunitat de retrobar-se amb la natura i el mar té un impacte positiu en la salut mental i emocional de tothom.

Ara que hem tornat a casa amb les piles carregades, continuarem treballant per proporcionar un entorn segur, afectuós i enriquidor per a tots els residents de la Llar.

Us deixem un seguit de fotos com a record de la nostra estada a Roses.

Equip Llar Salut Mental Sant Roc

Scroll to Top