Cloenda de les activitats de celebració dels 40 anys de l’IMSP

20/12/2022

Les Termes Romanes del Museu de Badalona van acollir el passat dimarts, 13 de desembre, l’acte institucional que tancava l’any de celebració del 40è aniversari de l’IMSP.

Al voltant d’un centenar de persones van assistir a l’acte, entre les quals hi havia membres del govern i del Consell d’Administració, antics gerents i treballadors, companys de l’Ajuntament i de les empreses proveïdores de serveis, també treballadores en actiu. Junts vam poder gaudir d’un acte distès i emotiu alhora, conduït per na Paquita Suñol, exdirectora de les Residències de Can Bosch i Físics.

El programa es va iniciar amb un breu repàs per la història de l’IMSP i els principals reptes de futur a càrrec d’en Ruben Guijarro, alcalde de Badalona i president de l’IMSP, i na Maite Arqué, presidenta de Badalona Capaç i exalcaldessa de Badalona, on van tenir cabuda algunes anècdotes d’interès.

Seguidament es va donar pas al diàleg obert amb el títol Repensant avui, amb visió de futur, l'atenció a les persones, a càrrec  de l’Ismael Peña-López, director de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i na Dolors Comas, catedràtica d’Antropologia Social de la Universitat Rovira i Virgili,  espai conduït per na Sílvia Navarro, sociòloga i treballadora social, on es va concloure entre d’altres la necessitat d’humanitzar l’atenció a les persones i treballar per aconseguir organitzacions més flexibles i sistèmiques.

Els alumnes de  l’Escola de Música Moderna del Conservatori de Badalona, van posar la guinda amb un breu repertori de jazz, amb molta qualitat i bona interpretació. Com a punt final es va fer el brindis del 40è aniversari a càrrec de na Teresa González regidora i vicepresidenta de l’IMSP, qui va aprofitar per agrair a tothom la tasca feta al llarg de tots aquests anys.

 

Àmbit de Comunicació

 

Scroll to Top