A l’ASUEC reprenem els projectes comunitaris

22/12/2022

Com cada any, des de l'ASUEC realitzem projectes comunitaris amb diferents entitats, associacions o equipaments municipals.

El passat mes de novembre, vam reprendre el projecte comunitari del taller d'imatge amb els usuaris del Club Social El Badiu, oferint un servei de perruqueria i imatge amb un preu simbòlic d'un euro pels usuaris del Club.

El Club Social El Badiu, creat a 2001 per SMBN, és un dels Clubs Socials històrics de Catalunya que van néixer a partir  de l’impuls de la Federació Salut Mental Catalunya i que s’han mostrat com una peça clau per millorar la qualitat de vida i potenciar l’estabilitat de persones afectades per algun trastorn mental sever.

Aquest projecte, el portem duent a terme des de fa quatre anys amb molt bona acollida i participació per part dels alumnes i dels usuaris del servei especialitzat, a la vegada, a més de posar en pràctica els continguts apresos al taller, com que compartim instal·lacions, ens permet potenciar el vincle entre els dos serveis i normalitzar la relació entre els usuaris.

Equip de l'ASUEC

Scroll to Top