L’Escola Maregassa presenta La plaça del Diamant al Teatre Zorrilla

25/05/2023

El passat 18 d'abril els alumnes del grup del crèdit variable de Teatre de l'Escola Maregassa van presentar una adaptació de l'obra La plaça del Diamant al Teatre Zorrilla de Badalona.

Els estudiants de l'escola van participar en la 8a. Mostra de Teatre d'educació secundària de Badalona i van exhibir una versió adaptada de l'obra de Mercè Rodoreda, amb el següent títol: Introducció a La plaça del Diamant. En aquest acte, que va durar quatre dies (18, 19, 20 i 24 d'abril), van concórrer prop d'un miler d'alumnes provinents de dotze instituts i centres de secundària de la ciutat.

L'obra és considerada un clàssic de la literatura catalana de postguerra. La novel·la, publicada l'any 1962, ha estat adaptada com a obra de teatre en moltes ocasions, i els alumnes van aprofitar per mostrar la seva pròpia interpretació del llibre de l'escriptora barcelonina.

La funció es va celebrar en un clima de goig col·lectiu i va ser tot un èxit. Els actors van gaudir molt, i el públic va estar receptiu i entusiasta. Tota l'escola va assistir a la mostra i el grup de teatre va rebre un gran suport, tant dels seus companys com de la resta d'assistents.

Per això volem compartir amb vosaltres l'alegria que va regnar durant l'acte. Us deixem el següent vídeo, en el qual apareix íntegra l'actuació dels alumnes de l'escola. Esperem que la gaudiu.

Gerència IMSP – Comunicació Sergio López

Ir arriba