L’escola Llevant celebra la Festa de Nadal

21/12/2023

El passat 15 de desembre l’escola Llevant va celebrar la Festa de Nadal. Va ser una data molt especial en què alumnes, famílies i professionals van poder compartir una jornada molt emotiva.

El pati de l’escola es va convertir en una fira de Nadal molt ben decorada,  amb paradetes on s’hi realitzaven diverses activitats. Hi havia la de l’arbre dels desitjos, la d’art, la de les galetes i les del photocall.

També va haver-hi temps per l’entrega de premis del concurs de fotos amb motius festius, uns premis en què es va destacar la categoria de la foto més emotiva i de la més divertida.

Els assistents van poder delectar-se amb l’actuació musical de l’Arià, que els va fer gaudir de valent amb el seu talent, fent gal·la d’un repertori de cançons per totes les edats, i que va tancar la jornada cantant com a primícia l’himne de l’escola Llevant, composat per ell mateix.

També va ser tot un goig l’espectacle d’en Mario, que va fer que grans i petits riguessin i s’emocionessin amb la seva actuació, fins i tot fent col·laborar el públic. Els infants al·lucinaven amb els trucs i la conducció en el monocicle gegant.

La jornada va ser tot un èxit gràcies a l’organització i la col·laboració de tots els implicats, que van fer possible que tothom gaudís d’una gran festa nadalenca i d’un matí ple de somriures. Us deixem un vídeo que servirà com a record de la celebració:

Comunicació IMSP – Direcció escola Llevant

Ir arriba