Can Bosch organitza una festa per celebrar l’estrena de les noves instal·lacions

27/04/2023

El passat 12 d’abril va ser una data molt especial per Can Bosch. Es va celebrar la festa de tornada a la residència. Durant tres mesos ens vam haver de traslladar a la unitat Margarida Xirgu de l’Equipament  Pavelló Nord del Recinte Mundet,  un espai de la Diputació on ens hem trobat molt bé. El motiu d’aquest trasllat va ser la realització d’unes obres per modernitzar les instal·lacions de Can Bosch.

Encara que la festa es fes a l’abril, la tornada a la residència es va produir el 31 de març, i la veritat és que tothom estava emocionat pel retorn i per poder veure com estava de lluminosa la residència una vegada finalitzada la reforma.

Gràcies a aquesta emoció, vam pensar que era una bona idea compartir i celebrar la nostra alegria  amb els familiars. Per això, la comissió de festa va decidir organitzar un berenar de benvinguda per a l’estrena de les noves instal·lacions. Ens va acompanyar la Teresa González, vicepresidenta de l’IMSP, i l’Olga Ruesga, gerenta de l’IMSP.

Des de Can Bosch volem donar el nostre agraïment a tots els professionals que han fet possible aquesta reforma i a tots els que han fet les gestions per organitzar el temps que hem estat fora. Ara ens queda, com en qualsevol obra, els detalls per fer-la més acollidora.

Maria Dolores Morales Molina

Directora Residències Can Bosch i Físics

Ir arriba